Acquisitietips in videoclips

Er  moet gewerkt worden, maar wie houdt er niet van een feestje? De meeste mensen die ik ken, kennen mijn liefde voor muziek.

Online training

Ieder mens heeft diepe verlangens. Bij mij is dat online training geven. Mijn pure en allerbeste kennis en inzichten delen en mensen verder helpen die zich voelen aangesproken door de tools en inzchten die hun marketing verkoop en promotie makkelijker maakt. Met 10 acquisitietips begin ik aan die droom.

Korte video bij agendapunt in de vergadering

Tijdens een agendapunt in de vergadering wil je wel eens over de klant praten. Samen met het team een positieve impuls pakken. Onderstaande videoclip heb ik daarvoor gemaakt. Het is zonder logo’s en andere commerciële verwijzingen omdat dat in een vergadering soms vertroebelend werkt: dit is voor jou in je werk.

Acquisitietips in korte videoclips

Korte videoclips met een positieve boodschap. Geïnspireerd door muziekvideo’s en de snellere videobeelden, heb ik mijn eerste 3 Acquisitietips gemaakt in verschillende stijlen.

Welke stijl spreekt jou aan?

Via www.Acquisitietips.com zijn al 3 van de 10 beschikbaar.

Welke stijl spreekt je het meest aan? Laat weten wat je er van vindt en hoe ik je verder kan helpen.

Laat het hier weten of laat een bericht achter op de EvokedsetFacebookpagina.

Ga voor je klant
Facebook
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Email