Contact

Reageer of leg een link via:

Hoe is Evoked-Set mijn passie geworden?

Ik ben Baye Loerts en ik ondersteun organsiaties in marketing & sales. Enkele jaren geleden kwam ik tijdens een gesprek met een goede vriend opnieuw in aanraking met de marketingterm Evoked Set. Ik ontdekte hoe die term “Evoked-Set” – omvat alles wat je nodig hebt in marketing.

Alles over marketing & sales

Evoked-set staat voor het rijtje merken in je hoofd als je iets wilt kopen en is dat niet juist waar marketing om gaat? Via EvokedSet.nl deel ik alles over marketing & sales. Ik ben op zoek naar de belangrijkste elementen in marketing & sales. En deel dat met mijn klanten. Je krijgt inzicht in alles wat ik leer via studies, (internationale) seminars, beurzen, etc. etc. maar ook input uit mijn werkzaamheden als interim-marketeer en interim accountmanager.

Beter worden in marketing & sales

Alles op EvokedSet.nl draait om het beter worden in marketing & sales. Het is mijn doel om eenvoudiger in aanraking te komen met potentiële klanten en klanten beter te bedienen.

Quick win

Streef ik naar Quick-wins? Ja en Nee.

  • Ja, ik streef naar een quick-win qua onderzoek, advies en implementatie. In een lawaaierige wereld die snel verandert geloof ik in snelle aanpassing van je marketing en salesstrategieën aan je doelgroep en de omgeving. Daar werk ik graag aan mee.
  • Nee, als het gaat om “snelle verkooptechnieken” die bedoelt zijn om “iemand” iets aan te smeren.

Ik streef naar integriteit in balans met de waarde van jouw product of dienst voor de klant. Vraag me hoe ik jou kan ondersteunen met advies, detachering en training in marketing en sales.

Delen

2 weten meer dan 1. In mijn werk ben ik zowel expert als student. Je bent van harte welkom met jouw feedback en input.

Lid worden op Facebook

Wil je beter worden in marketing en sales en alles leren over marketing? Hou contact via Facebook.

Het antwoord op je marketing & sales dilemma

Wil je echt contact maken met potentiële klanten en beter samenwerken met bestaande en nieuwe klanten? Huur me in voor advies, training of interimwerk. Je zult plezier in de samenwerking beleven en mag beter contact met potentiële klanten en een betere samenwerking met bestaande en nieuwe klanten verwachten. Informeer naar de mogelijkheden en..de 100% tevredenheidgarantie. Ik wil dat je beter wordt en bereikt wat je wilt bereiken. Daarvoor ben ik zelfstandig ondernemer geworden: om ondernemers, marketeers en managers verder te helpen in werven en bedienen van klanten.

Hartelijk dank voor je bezoek aan EvokedSet.nl en graag tot ziens!

Vriendelijke groeten, Baye Loerts

Ga voor je klant
Facebook
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Email